Close Menu
8000 Aarhus_Facebook_profilbillede
JCI 8000 Aarhus

Netværket, hvor kun fantasien sætter grænser

JCI 8000 Aarhus blev grundagt i 1961, og er en af 28 lokalafdelinger i JCI Danmark. Vi holder til i smilets by, og smil og nærvær er også det, der kendetegner vores afdeling.
Vores formål er at udvikle vores faglige kompetencer og personlige ressourcer gennem netværksarrangementer, bestyrelses- og projektarbejde. Vi vil hinanden i og udenfor JCI, og vi forventer, at vores medlemmer engagerer sig og bidrager positivt til gruppen, uanset om det kommer til udtryk gennem vores månedlige afdelingsaftener og/eller vores sideløbende projekter.
Det er vigtigt for os, at JCI kan harmonere med resten af dit liv. Vi skal være springbræt til at nå dine drømme, alle dine drømme, både inden for familie og karriere, og derfor er vi fleksible og støttende i alt, hvad vi gør.

JCI 8000 Aarhus i tal

20

I skrivende stund består JCI 8000 Aarhus af 20 engagerede medlemmer. Men vi vil så gerne være lidt flere, for vi tror på, at der er styrke i antal.
Vores afdeling tæller mange forskellige fagligheder såsom økonomi, marketing, kommunikation, iværksættere, IT, logistik ja, der er masser at lære fra og plads til flere.

1961

JCI 8000 Aarhus blev etableret i 1961. Vi er en stolt afdeling med solide traditioner, men vi byder hellere end gerne nyt blod velkommen, og har et ønske om at forny os og udvikle os. Det interne sammenhold i JCI 8000 Aarhus er meget stærkt, vi vil hinanden, og som medlem af afdelingen får du derfor et solidt netværk, du kan række ud til med store og små ting.

11

I løbet af et år har vi 11 spændende afdelingsmøder. Vi mødes den 2. torsdag i hver måned fra kl. 17.30-21.30, og møderne foregår på forskellige lokaliteter i Aarhus. Et afdelingsmøde består typisk af middag, et kursus/workshop/foredrag/virksomhedsbesøg, generel intern information og mulighed for at netværke.

2

Som gæst kan du deltage gratis i 2 afdelingsmøder. På den måde kan du lære mere om JCI, og vi kan se hinanden an, da det er vigtigt, at vi er et godt match. Inden dit møde vil en fra afdelingen række ud og tage en snak om mulighederne i JCI og forventningerne til dit første afdelingsmøde.

4

Bestyrelsen i JCI 8000 Aarhus består lige nu af 4 engagerede medlemmer. Dette tal kan variere lidt fra år til år, og er fastsat nærmere i vores vedtægter. Bestyrelsen varetager den overordnede ledelse af afdelingen og arbejdet er fuld af udviklingsmuligheder. Hvert bestyrelsesmedlem har som regel sit eget fokusområde, som de overser og rapporterer på.

18-40

Alle aktive medlemmer i JCI, også kaldet juniormedlemmer, er mellem 18 og 40 år gamle. Året, hvor du fylder 40 år, overgår du til seniormedlem, hvilket betyder, at du mister din ret til at stemme og stille op til poster i organisationen, men ikke din ret til at engagere dig og fortsætte din udvikling. Seniorerne er en stor kilde til til læring, og vi ser meget gerne at de fortsat deltager aktivt i afdelingerne.

IMG_5989

Bestyrelse

Den overordnede ledelse af JCI 8000 bliver varetaget af en bestyrelse.

Hvert år i september holder vi valgforsamling, hvor man kan stille op som henholdsvis Local President, Deputy Local President og bestyrelsesmedlem.
Formanden og næstformanden bliver valgt for 1 år, imens bestyrelsesmedlemmerne sidder for 2 år.

JCI 8000 bestyrelse 2024:
Camilla Diener – Local President (formand)
Martin Bylund Larsen – Deputy Local President (næstformand)
Sebastian Si Holst – Bestyrelsesmedlem
Maya Donslund Nicolaisen – Bestyrelsesmedlem

JCI Danmark er en unik mulighed for unge mennesker til at få erfaring med bestyrelsesarbejde. Hvert år bliver der stillet træning og uddannelse til rådighed for lokalbestyrelserne, så man kan få det bedst mulige outcome, og udvikle sig mest muligt.

Læs mere om mulighederne i JCI Danmark

Globalt, nationalt og lokalt

Junior Chamber International blev grundlagt i 1915 og udvikler nutidens talenter og fremtidens ledere. Der er 150.000 medlemmer på verdensplan, og siden 1959 har ca. 700 af dem befundet sig i Danmark. JCIs misison er at blive det førende netværk for unge i 20’erne og 30’erne og give medlemmerne redskaberne til at skabe positiv udvikling for dem selv og deres omgivelser. Det sker gennem en lang række aktiviteter, hvor JCI leverer rammerne, mens det er det enkelte medlem, der leverer engagementet og arbejdsindsatsen. Det grundlæggende princip er på alle niveauer og i alle situationer ”learning by doing”, og vi byder fejl velkommen ligeså vel som successer.

JCI Danmark er det førende netværk for unge i 20’erne og 30’erne, der vil udvikle sig indenfor et eller flere af områder:

  • Personal Development
  • Business
  • Community
  • International

Medlemmerne i JCI Århus

Mød et medlem - Kasper Le Fevre

Kasper Le Fevre

LinkedIn
Mød et medlem - Markus Clausen

Markus Skøtt Clausen

LinkedIn
Mød et medlem - Jeanett Behrndtz Jørgensen

Jeanett Behrndtz Jørgensen

LinkedIn
Mød et medlem - Esben Pedersen

Esben Seier Pedersen

LinkedIn
Mød et medlem - Jacob Lynge

Jacob Lynge

LinkedIn
Mød et medlem - Mette Leander Nielsen

Mette Leander Nielsen

LinkedIn
Mød et medlem - Michal Gesicki

Michal Gesicki

LinkedIn
Mød et medlem - Sebastian Si Holst

Sebastian Si Holst

LinkedIn
Mød et medlem - Stephan Fuhlendorff

Stephan Fuhlendorff

LinkedIn
Mød et medlem - Søren Andersen

Søren Andersen

LinkedIn
Mød et medlem - Theresa Færch

Theresa Færch

LinkedIn
Mød et medlem - Trille

Trille Stenshøj Nielsen

LinkedIn
Mød et medlem - Anders Steen Mortensen

Anders Steen Mortensen

LinkedIn
Mød et medlem - Andreas Rye Andersen

Andreas Rye Andersen

LinkedIn
Mød et medlem - Camilla Diener

Camilla Diener

LinkedIn
Mød et medlem - Jacob Lind

Jacob Lind Thisted

LinkedIn

Se vores dagligdag i JCI 8000 Aarhus

#JCI8000Aarhus