Close Menu

Bliv medlem af JCI 8000 Aarhus

JCI 8000 Aarhus er ikke et helt normalt netværk. Hos os er personlig samt faglig udvikling nemlig i fokus, og du får mulighed for at udvikle lige de kompetencer, du vil, gennem projekter og sparring med ligesindede og personer fra andre faggrupper.
Vi forventer engagement og interesse, kvitterer med sammenhold og passion, og sammen stræber vi efter læring og at gøre en forskel.

3 gode grunde til at blive medlem:

1. Du kan, hvad du vil!
I JCI er det kun fantasien, der sætter grænser. Gennem afdelingsmøder, kurser og projekter kan du udvikle lige de kompetencer, du vil, om det er  inden for ledelse, marketing, økonomi, salg, public speaking… Har du en side, du gerne vil udvikle, så laver vi et projekt, der får det til at ske.

2. Netværk for livet.
I JCI møder du ligesindede og ikke mindst dine diametrale modsætninger, og de er altid klar på at hjælpe dig videre i din karriere og livet generelt. Medlemmer har fundet forretningspartnere, ægtefæller, venner, ja bare netværk på tværs af afdelinger og endda grænser.

3. Indsigt.
Selvindsigt er 1. trin til forandring. I JCI arbejder vi aktivt med Insights personlighedsprofilen, learning by doing og feedback. Når vi ved, hvad der trigger os, godt som dårligt, er vi i stand til at udvikle os. Vi består alle af styrker og svagheder, og vi bruger vores aktivt og tager oplyste beslutninger.

 

For at blive medlem skal du være mellem 18 og 40 år, og have lyst til at bidrage og udvikle dig personligt samt fagligt.
Kontingent til JCI 8000 Aarhus fastsættes årligt på generalforsamlingen og udgør for tiden 1.650 kr. halvårligt. Herudover er der for nye medlemmer et optagelsesgebyr på 1.500 kr., hvoraf de 1.300 kr. går til din første kongres, en Insights personlighedsprofil eller et officielt JCI kursus. Du investerer altså i din udvikling fra dag 1, når du bliver medlem af vores organisation.

Du har mulighed for at deltage gratis i 2 afdelingsmøder som gæst, så du kan få et indtryk af, hvad vi er for en afdeling og organisation, samt møde vores medlemmer. Hvis du efterfølgende ønsker at blive medlem af afdelingen, og vi vurderer, at du passer ind, vil du blive optaget på dit 3. møde. I JCI 8000 Aarhus vil vi nemlig hinanden i og udenfor afdelingen, så det er vigtigt, at vi er et godt match.
Det er også vigtigt for os, at JCI kan harmonere med resten af dit liv. Vi skal være springbræt til at nå dine drømme, alle dine drømme, både inden for familie og karriere, og derfor er vi fleksible og støttende i alt, hvad vi gør.

    Se vores dagligdag i JCI 8000 Aarhus

    #JCI8000Aarhus